Wat doet JOeP?

Wie is JOeP?

Voor wie werkt JOeP?

Contact

Ingrid Jurna

+31 (0)6 14675627

info@joepproducties.nl

 

Kennis maken?

Bel voor koffie,

neem ik wat

lekkers mee!

Wie is JOeP?

JOeP = Jurna Organisatie en Productie. Beter bekend als Ingrid Jurna, de producer die van elke productie een feestje maakt. Dat zeg ik overigens niet zelf, dat zeggen anderen over mij.

 

Vivienne Franse

Executive Assistant Stolt–Nielsen

“Ingrid weet de essentie van ons personeelsfeest op een geweldige manier neer te zetten. Haar grenzeloze enthousiasme, gedrevenheid en originaliteit heeft ervoor gezorgd dat onze werknemers meer betrokken zijn bij de organisatie en ieder jaar uitkijken naar het feest.”

 

 

 

 

Marjon Klok

Manager Maison van den Boer Events

“Adequaat, gestructureerd en bovenal enthousiast" dat is Ingrid pur sang. Na al meer dan 5 jaar voor ons als event producer te werken bewijst ze dat nog altijd keer op keer. Ze weet opdrachtgevers en leveranciers altijd voor zich te winnen door haar opgewekte houding en concrete aanpak. Niets is haar te veel: problemen zijn er om op te lossen en uitdagingen om met beide handen aan te pakken. Kortom ik hoop dat we nog vele mooie evenementen samen tot een onmiskenbaar groot succes mogen brengen!”

 

 

 

 

Katharina Kreuzhagen

Managing Director HAJOK Design BV

“Ingrid is een geweldig persoon. Haar energie en haar `vibe` zijn besmettelijk!! Ze heeft voor ons de productie van food fotoshoots, inclusief het vinden van de beste fotografen, food stylisten en studio’s opgepakt. Ze pakt gewoon alles aan en heeft voor elke uitdaging een oplossing. Ingrid is altijd ontzettend positief en vrolijk.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Willemijn van Hussen-Fuhring

Directeur BlueLuna

“Ingrid verzorgt voor BlueLuna al gedurende vele jaren de productie van maatwerk entertainment tijdens bedrijfsevenementen. Zij is de spin in het web voor de artiesten en aanspreekpunt voor de klant en technici op locatie. Ingrid vervult deze rol met een ongekende dosis energie, optimisme en professionaliteit, waardoor ik met een gerust hart de productie aan haar kan overlaten.”

 

 

 

 

Liese Vonk

Programma manager Gemeente Rotterdam

"'Meer van jouw ta(a)lent'; voor ons een spannend project.

In winkelcentrum Zuidplein met meer dan 100 jongeren van het mbo niveau 1 en 2 en 4 havo (op basis van vrijwillige deelname), een aantal ondernemers en bekende Nederlanders een middag aan de slag met taal en beroepen. Van een discussie over het belang van het beheersen van de Nederlandse taal tot solliciteren en een elevator pitch.

Uitgevoerd in de vorm van workshops en een televisieprogramma concept. Allemaal in een paar weken strak georganiseerd en geregisseerd door Ingrid. Een kei in ontzorgen! Maar ook conceptueel sterk, handelt snel, heeft als motto: afspraak is afspraak, heeft een zeer uitgebreid en divers netwerk en blijft altijd relaxt. Ik kijk met erg veel plezier terug op onze samenwerking."